Välkommen - Navigering

Sveriges onlineportal för hushållstjänster
Tendea.se > Hushåll & Trädgård
 
Vill du hjälpa till med hushåll, trädgård eller erbjuda hjälp hemma?
Upptäck alla jobb inom Hus & Trädgård!
Registrera dig nu!
Här hittar du hjälp med tjänster inom Hushåll & Trädgård
 
"Jag publicerade en jobbannons där jag efterfrågade hushållshjälp och fick strax därefter många svar. Jag är väldigt nöjd med tjänsten!"


Linköping  Therese J.
 
Få hjälp med Hushåll & Trädgård - Gör såhär:
1. Registrera ett konto gratis

När du har registrerat ett konto kommer du få tillgång till vår databas av tjänsteleverantörer inom Hushåll och Trädgård. Tendea.se hjälper dig hitta erfaren hjälp hemma nära dig.


2. Publicera en annons gratis!

Publicera din annons gratis och få ansökningar från personer i ditt område. Vi håller dig också uppdaterad genom att skicka dig lämpliga kandidater via e-post. Granska profiler från lokala privatlärare och kontakta dina favoriter per telefon eller genom att skicka ett meddelande.*


3. Hitta hjälp för ditt hem och din trädgård idag!

Ange ditt postnummer och sök efter tjänsteleverantörer inom hushåll och trädgård i ditt närområde. Ta därefter kontakt med de som intresserar dig mest, på ett enkelt och smidigt sätt! *


* Avgift krävs för kontaktuppgifter.
Erbjud hushålls- och trädgårdshjälp - Så här fungerar det:
1. Registrera ett konto gratis

Registrera dig gratis i vår hus- och trädgårdsdatabas och hitta jobb som hushållshjälpare, trädgårdsskötare och allt-i-allo idag.


2. Skapa en personlig profil!

Ange så mycket information som möjligt i din profil, inklusive relevanta erfarenheter och referenser. Dessutom rekommenderar vi att du laddar upp ett foto av dig själv – En detaljerad profil skapar förtroende och ökar dina chanser att få ett jobberbjudande avsevärt.


3. Sök jobb!

Sök efter ett passande jobb i ditt område genom att fylla i ditt postnummer. Dessutom kommer vi att skicka uppdateringar med de senaste jobben inom hushåll & trädgård nära dig till din e-post.