Min blogg - Mitt liv

Välkommen till min blogg Tendea

Hej! Jag heter Marika och jag jobbar som nanny. Eftersom jag ofta har tid att göra saker för mig själv i det här jobbet (när barnen sover, ser på tv etc) tänkte jag; varför inte starta en blogg? Så jag skapade Tendea. En plats där jag kan skriva om mina erfarenheter och lärdomar inom mitt jobb.

Jag kommer självklart inte nämna några namn eller hänga ut barnen jag passar, jag kommer fokusera på mina arbetsuppgifter och dela med mig av allmänna tips som kan vara användbara för alla inom den här branschen.

Det som gör just mitt jobb speciellt är nog att jag kombinerar barn- och hundpassning. Först passade jag bara barn, men den kombinerade barn- och hundpassningen började när jag insåg att de familjer som hade svårast att hitta barnpassare var hundägarna.

Jag  fick jobb som nanny hos ett par familjer med hund, och jag insåg hur mycket jag tyckte om det. Jag ändrade då mitt CV till just både barn- och hundpassning, inte bara barnpassning och OJ vilken skillnad. Plötsligt var jag dubbelt så populär. Sedan dess har jag alltid  kombinerat passning av barn och hundar, och både jag och barnen trivs med det.

/Marika

2 feb 2016